Menu Sluiten

Videofonie Binnentoestellen

Groothandel in automatische
poort-en hekopeners.
Hoofdverdeler
gibidi.Automatisatie van
garagepoorten, slagbomen en
hekken. Ook videofonie of
videoparlofonie. S.A.S. bvba –
Draaihekken, Schuifhekken,
Garagepoorten, Slagbomen,
Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over videofonie binnentoestellen kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | Binnentoestellen videofonie kan je kopen in Begijnendijk bij S.A.S. bvba. Deze toepassing valt onder de nomer van automatisering.

Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Videofonie binnentoestellen

afdrukken videofonie videofonie uw veiligheid begint bij de voordeur doel een videofoonsysteem laat u toe te zien in kleur of zwart wit wie er aan uw voordeur of poort staat voor u de deur of poort opent videofonie binnentoestellen voor bedrijven op maat U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Uiteraard kan u uw bezoeker niet alleen zien maar ook met hem spreken via de ingebouwde micro luidspreker. Wilt u op de hoogte zijn wat er in en rond uw bedrijf of huis gebeurt wie er aan de deur staat dan bieden een parlefonie en videofoniesysteem zeker uitkomst. Bezoek daarom zeker eens de websites van bticino en voor meer informatie omtrent verschillende systemen en vraag ons vrijblijvend om meer informatie. Voor de deurstations is er de keuze tussen inbouw modulair en monoblok of opbouw linea in kitvorm. De binnentoestellen worden aangeboden in designs sprint en pivot. De uitbreidingsmogelijkheden zijn bijna onbeperkt zo kan .

home contact home referenties houten creaties houten poorten houten garagepoorten houten brievenbussen houten bijgebouwen houten tafels toebehoren huisnummers poort automatisering parlofoon videofoon tuinverlichting polar grill over accesso showroom contact parlofonie accesso zorgt ook voor toegangs en beveiligingscommunicatie. Wilt u binnen kunnen zien en of spreken met degene die voor uw poort staat op alle poorten zijn communicatiesystemen aan te brengen. De systemen die accesso verkoopt zijn deurtelefonie en videofonie van de topmerken bticinoreg daitemreg en aiphonereg. Deze topmerken hebben een esthetische vormgeving en bieden verschillende functionele toepassingen. Audiokits u kunt kiezen tussen binnentoestellen met een hoorn of met handenvrijfunctie. De buitendeurmodules kunnen worden opgebouwd of ingebouwd. De auudioset is verkrijgbaar met .

Gegevens over Videofonie binnentoestellen

deze website maakt gebruik van cookies Informeer je over videofonie binnentoestellen Door op verdergaan te klikken of verder te surfen verklaar je akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden. Verdergaan over vansteenbrugghe realisaties nieuws vacatures contact home oplossingen promoties elektroshop bestelling plaatsen home oplossingen parlofonie videofonie en camerabewaking parlofonie videofonie en camerabewaking industrile private en openbare werken installaties van hoogspanningscabines lichtwinkel industrile automatisatie databekabeling parlofonie videofonie en camerabewaking domotica bordenbouw horen is goed. Zien is veiliger… De klassieke spraakinstallatie is de basis voor iedere deurcommunicatie. Horen spreken deur openen wordt meer en meer uitgebreid met zien comfort en veiligheid. Wij b.