Menu Sluiten

Poortopeners Hekken

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over poortopeners hekken kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Poortopeners Hekken

Electriciteit | Camerabewaking | Automatisatie | Alarmsystemen | Beveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Poortopeners hekken

welkom bij custafer vl fr de en bestel op onze webshop email infocustafer.be bel ons toggle navigation home producten poorten hekwerken aanhangwagens carports overkappingen en tuinkamers afrastering en draadkorven realisaties diversen brievenbussen ballustrades trappen en raambeschermers zonnewering uitverkoop jobs verkoopspunten verdelers offerte gekleurde profielen groothandel verdelers geschiedenis voorwaarden disclaimer privacy verkoopsvoorwaarden poorten ijzeren poorten aluminium poorten schuifpoorten loopoorten poortopeners poorten custafer is sinds jaar en dag fabrikant van smeedijzeren sierhekken en draai en schuifpoorten en maakt hiervoor gebruik van de nieuwste technologieeumln. Sinds enige jaren zijn diverse modellen in aluminiumuitvoering aan ons assortiment toegevoegd. Het ruwe ijzer en aluminium wordt per vrachtwagen aangeleverd en onmiddellijk verzaagd met een volautomatische zaagmachine voor standaardwerk of met cirkel en lintzagen voor maatwerk. Via plooima.

home over ons historiek toonzaal referenties producten zonwering buitenleven rolluiken garagepoorten automatisatie poortopeners rolluikmotoren domotica ramen en deuren promoties contact domotica zender faac muurzender somfy waarom kiezen voor domotica domotica zorgt voor uw comfort poortopeners hekken lijst Zenders ontvangers druktoetsen en codeklavieren openen voor u vanop afstand alle deuren. Domotica kan gebruikt worden voor garagepoorten rolluiken zonwering… Ook de verlichting in uw woning kantoor of tuin kan draadloos aan of uitgeschakeld worden. Nieuw home motion by somfy iohomecontrol home motion maakt het mogelijk producten zoals zonwering rolluiken screens gordijnen en raamdecoratie garagepoorten hekken dakramen toebehoren van velux verlichting verwarming bewegingsmelders rookmelders alarm sensoren in en om de woning te bedienen. Met tahoma en connexoon is het zelfs mogelijk dit vanaf een smartphone tablet of computer te doen waar u ook bent.

Berichtgeving over Poortopeners hekken

menu home over aamps aanbod diensten realisaties contact nieuws nl nl fr klantenportaal u bent hier home aanbod schuifhekkenmotoren klantenportaal schuifhek motor voor alle toepassingen een automatische poort biedtvele voordelen en aamps biedt dan ook motoren voor de automatisatie van elke schuifpoort. Wij bieden enkel de meest betrouwbare motoren aan van het italiaanse topmerk fadini bekijk onze keuze in poortopeners hekken Als officieel fadiniverdeler in belgi biedt aamps u het meest uitgebreide gamma en de beste service. Wij zorgen voor de installatie n het onderhoud achteraf. fadini motoren voor schuifhekken laten u toe zowel een bestaande poort als nieuwe schuifhekken te automatiseren. Iedereen kan dus genieten van een automatische poort die via een poortopener vanop afstand te bedienen is. Wij bieden dan ook bijhorende poortopeners zenders en andere toebehorenaan. dooronze vele jaren ervar.