Menu Sluiten

Sectionale Garagepoorten

Groothandel in automatische
poort-en hekopeners.
Hoofdverdeler
gibidi.Automatisatie van
garagepoorten, slagbomen en
hekken. Ook videofonie of
videoparlofonie. S.A.S. bvba –
Draaihekken, Schuifhekken,
Garagepoorten, Slagbomen,
Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over sectionale garagepoorten kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | Garagepoorten die werken door middel van een schuifsysteem waarbij de poort dankzij de looprails onder het plafond lijkt te verdwijnen

Automatisatie | 

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over sectionale garagepoorten kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Sectionale Garagepoorten

Beveiliging | Brandbeveilging | Alarmsystemen | Automatisatie | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sectionale garagepoorten

contact service contact contactformulier email brochures email nl fr producten sectionaalpoorten stalen sectionaalpoorten premium stalen sectionaalpoorten kantelpoorten stalen kantelpoorten vleugelpoorten stalen vleugelpoorten bijpassende loopdeuren loopdeuren voor sectionaalpoorten loopdeuren voor kantelpoorten ingebouwde loopdeuren voor sectionaalpoorten garagepoortaandrijvingen aandrijfsysteem novoport premium plafondaandrijvingen design toebehoren voor aandrijvingen brochures contact novoferm group producten sectionaalpoorten stalen sectionaalpoorten premium stalen sectionaalpoorten kantelpoorten stalen kantelpoorten vleugelpoorten stalen vleugelpoorten bijpassende loopdeuren loopdeuren voor sectionaalpoorten loopdeuren voor kante.

menu home producten ramen deuren sectionale poort binnendeuren realisaties contact producten home.producten.sectionale poort sectionale poort of garagepoort voor de levering en plaatsing bent u bij gdc products te appelterre bij ninove aan het juiste adres. Voor manuele of automatische poorten bent u bij gdc products uit appelterre bij ninoveaan het juiste adres. Wij bieden kantelpoorten sectionale poorten aan sectionale garagepoorten specialisatie Ook vensters dubbelwandige plexi in de poorten zijn geen probleem. Op de motor van een geautomatiseerde poort krijgt u bovendien jaar garantie. Onze bedoeling is de klant te voorzien van een totaalpakket wij hebben een uitgebreid aanbod aan poortbladmotieven en oppervlaktestructuren .

Feiten over Sectionale garagepoorten

neerstraat wespelaar hansbaeslive.be home sectionale poorten liftmaster vliegenramen contact privacy policy bel nu voor uw gratis offerte sectionale garagepoorten van beldoor meer info contacteer ons levering en plaatsing van sectionale garagepoorten uw oude garagepoort laten vervangen door een nieuwe sectionaalpoort hb poorten is uw renovatiepartner voor de levering en plaatsing van sectionale garagepoorten waarom kiezen voor sectionale garagepoorten Hiervoor vertrouwen wij op de garagepoorten van beldoor kwaliteit verzekerd u geniet hierbij steeds van een jaar lange garantie op wisselstukken werkuren en transport. Sectionale garagepoorten van beldoor hb poorten levert en plaatst sectionale garagepoorten van beldoor in uiteenlopende uitvoeringen. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit en degelijkheid garanderen. Beldoor garagepoorten zijn steeds uitgerust met een torsie veersysteem net zoals bij industriepoorten en lenen zich perfect voor renovatie door de mogelijkheid van beperkte inbouwmaten. Alle poorten zijn bovendien confo.