Menu Sluiten

Poortautomatisering Bedrijven

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over poortautomatisering bedrijven kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Poortautomatisering Bedrijven

Electriciteit | Brandbeveilging | Beveiliging | Alarmsystemen | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Poortautomatisering bedrijven

menu home producten mechanische toegangssystemen parkeerbeheersystemen elektronische toegangscontrolesystemen veiligheidssystemen werfbeveiliging diensten totaalprojecten infrastructuurwerken eigen herstellabo contact mechanische toegangssystemen schuif en draaipoorten zowel voor particulier als bedrijf leveren we schuifpoorten en draaipoorten in verschillende stijlen. Dat gaat van rustieke houten poorten die we in ons eigen atelier maken tot moderne poorten in metalen geraamte en met houtbeslag afgewerkt. We zorgen dus zowel voor design ls techniek want uiteraard voorzien we ook alle elementen voor een feilloze automatisatie van uw poort poortautomatisering bedrijven zorgt voor een snelle ROI Voor bedrijven leveren en installeren we industriepoorten van tot meter op rail of vrijdragend fero of alu. We kiezen voor de beste merken in de sector zoals b amp g hekwerk dfence of bet.

promoties home camerabewaking elektriciteitswerken verlichting deur en poortautomatisatie toegangscontrole compressoren domotica staalname kastenbouw zoeken contact toegangscontrole wij leveren en plaatsten toegangscontroles zowel voor kantoorgebouwen bedrijfsgebouwen als voor uw woning en dit zowel met codeklavier als met magneetkaarten als parlo videofoon. Wat is toegangscontrole juist voor uw woning houd dit in het openen van deuren poorten met afstandsbediening codeklavier badge of via een parlo videofoon. Voor uw bedrijf of kantoorgebouw u kent het heus wel ook in uw bedrijf het geronsel met sleutels van allerlei deuren een kaart voor de tikklok. Een toegangscontrole is hiervoor de oplossing. Met badge kan u elke deur poort of hek openen waar het systeem op aangesloten is zo kan u perfe.

Bericht over Poortautomatisering bedrijven

home alarmsysteem camerabewaking brandbeveiliging toegangscontrole referenties contact support home alarmsysteem camerabewaking brandbeveiliging toegangscontrole referenties contact support bij ons zit je altijd safe ook vandaag. Wij blijven bereikbaar voor dringende onderhouds en herstellingswerken. Nieuwe installaties zijn mogelijk met de nodige maatregelen inzake hygine en social distancing. Vraag een offerte meer informatie vrijblijvende offertede beveiliging van uw gebouw begint bij een vrijblijvende offerte op maat De verscheidenheid van poortautomatisering bedrijven Hiervoor komen wij graag bij u langs zowel overdag als s avonds. Op een moment dat voor u best past. Wij komen ter plaatse de situatie bekijken en analyseren want elke locatie is anders en e.