Menu Sluiten

Bedieningen Vingerscanner

Groothandel in automatische
poort-en hekopeners.
Hoofdverdeler
gibidi.Automatisatie van
garagepoorten, slagbomen en
hekken. Ook videofonie of
videoparlofonie. S.A.S. bvba –
Draaihekken, Schuifhekken,
Garagepoorten, Slagbomen,
Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over bedieningen vingerscanner kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | Vingerscanner bediening is een toepassing bij automatisatie.

Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedieningen vingerscanner

kantelpoorten een kantelpoort is een poort die in haar geheel beweegt of kantelt. We ondersheiden volgende types kantelpoort buiten de gevel kantelend kantelpoort binnen de gevel blijvend de echte berrykanteldeur vindt u alleen bij hrmann europa s nummer met miljoen verkochte deuren. Helemaal in de geest van de oprichter van het bedrijf staat het merk hrmann toen en nu borg voor kwaliteit. Met doordachte techniek een ruime keuze aan motieven en een comfortabele veilige bediening is hrmann trendsetter bedieningen vingerscanner offerte aanvragen En dat al meer dan jaar. Hier komt de kwaliteit tot uiting in een stijlvol aspect u treft alle voordelen aan in het origineel kwaliteit en veiligheid esthetiek en comfort samen met de uitgekiende techniek. In elk.

languages nederlands franais navigation portes de garage fentres et portes automatisation stores volets info la socit contact automatisation home automatisation aandrijvingen en automatisering van poorten deuren en hekwerk wij automatiseren elk soort poort deur of hekwerk. Kies bij ons in een breed assortiment in aandrijftechnieken voor inrithekken garagedeuren kantelpoorten sectionale poorten en deuren. Voor particulier maar ook voor industrie en bedrijven leveren wij automatisering van elk soort deur met zenders codeslotten en zelfs vingerscanners. Tous portes de garage cltures plafondmontage garagedeur garagedeuren binnengevel binnengeveldraaiendegaragedeur asaandrijving poor.

Inlichtingen over Bedieningen vingerscanner

gerco n.v. Welkom contact informatieaanvraag referenties produkten gerco slagbomen faac slagbomen handbediende slagbomen draai en schuifpoorten automatisatie van poorten afsluitingen wegzinkbare palen bedieningspalen en bedieningszuilen grondlussen toegangscontrole camerabewaking bedieningsmogelijkheden algemene info fabricage van slagbomen onderhoud en service copyright gerco n.v. Infogerconv.be bedieningsmogelijkheden afstandsbedieningen codeklavieren badges munt of jetonslikkers parlefonie of videofonie gsm deuropeners vingerscanners aktieve tags grondlussen nummerplaatherkenning toegangscontrole timers sleutelschakelaars drukknoppen fotocellen afstandsbedieningen draadloze mhz zenders en ontvangers. Een handzender kan tot kanalen bevatten waardoor met dezelfde zender verschillende functies of bedieningen mogelijk zijn. Codeklavieren met n of meerdere codes voor verschillende functies of bedieningen. Er bestaat ook een draadloze variant Bekommernis over bedieningen vingerscanner Badges credit card formaat. Optioneel te voorzi.