Menu Sluiten

Draadloze Sensoren

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

We make things work for you

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt.
Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte. Master Chips werkt steeds met producten en producenten die zich reeds bewezen hebben in de markt.

Onze sterkte: 
Gedurende meer dan 30 jaar heeft Master Chips een sterke professionele band opgebouwd met zowel haar klanten als haar leveranciers. Deze nauwe samenwerking leidde tot heel wat succesvolle ontwerpen in alle domeinen van de industrie.

Onze oplossingen

 • Embedded
  Elektronische componenten die kunnen gebruikt worden voor eigen ontwikkelingen.
  Lees meer »

 • IoT and M2M Products
  Sensoren, modems, routers, gateways en cloudservices waarmee we de wereld van IoT en Industrie 4.0 helpen betreden.
  Lees meer »

 • Flash memory
  Industriële geheugenkaarten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Beschikbaar in alle verschillende types.
  Lees meer »

 • Automation
  Automatisering van machines, gebouwen of processen a.d.h.v. ons gamma : PLC, RFID, sensoren, schermen, COBOTS,…
  Lees meer »

 • Power
  Componenten voor energie- en vermogen toepassingen : dioden, thyristoren, GTO”s, IGBT”s, condensatoren, spoelen,….
  Lees meer »

Bekijk hier een overzicht van onze merken, bezoek onze webshop of contacteer ons vandaag nog op 056 22 36 73 of via e-mail op info@masterchips.be

01487870148787

More info

tags: Automation – Industriele Automatiseringsproducten – Digitalisering Bedrijfsprocess – Integratie Iot – Human Machine Interfaces – 

Wenst u meer info over draadloze sensoren kijk dan vlug op https://www.masterchips.be/nl | Draadloze Sensoren

Automatisatie | Internet | Databeheer | Elektro Componenten | Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Draadloze sensoren

mas automatisering nv meer inzicht de interesse in data blijft groeien. Daarmee groeit ook de vraag naar meer en nieuwe sensoren om data te genereren. Telers kunnen nu de privaaranet draadloze sensoren koppelen aan priva s open platform. Hierdoor kunnen ze alle data overzichtelijk bekijken in de online applicatie priva operator waarmee klimaat water en energie op afstand kunnen worden beheerd. Op deze manier kunnen telers hun data analyseren en instellingen veranderen op basis van nieuwe inzichten allemaal in n overzicht. De integratie van sensor en kasdata creert meer mogelijkheden voor diepgaande analyses waarmee telers hun teeltstrategie kunnen verbeteren draadloze sensoren prijzen beschikbare sensoren luchttemperatuur en vochtigheid parlichtniveau coniveau watergehalte in het substraat zoutgehalte ec in het substraat temperatuur van het substraat gewicht van het substraat en de planten .

alarmsystemen camerabewaking webshop configurator service over ons overons goede redenen tevreden klanten vacatures handige harry contact alarmsystemen wij helpen u bij de keuze van het juiste alarmsysteem ontvang meteen een gratis offerte van de populairste alarmsystemen naam email telefoon nummer en vrijblijvend bespaar tijd bespaar geld overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak goed idee maar bereid je dan wel goed voor. Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging. Bekijk hier alvast de meest gestelde vragen van onze klanten waarom koop ik een alarmsysteem je woning is je thuis een plek om je veilig en beschermd te voelen. Jammer genoeg neemt het aantal inbraken in ons land elk jaar toe. Onthutsende statistieken elke minuten een inbraak. Meer dan inbraken per dag De vergoeding voor draadloze sensoren Alarmsystemen schrikken ongewens.

Mededeling over Draadloze sensoren

wereldwijde rampdhub vlaamse innovatiemotor startupbegeleider jobs over imec contact samenwerking ontdek hoe imec de krachten bundelt met vlaamse bedrijven overheden en universiteiten. Kennisuitwisseling bekijk hoe we onze expertise delen met organisaties ondernemers en burgers. Impactdomeinen verken de impact van nano en digitale technologie op verschillende domeinen. Imec.istart wil je een versnelling hoger schakelen met je techstartup klop dan aan bij imec.istart. Imec.xpand wil je met nanotechnologie de markt op imec.xpand ondersteunt je van begin tot eind. Spinoffs verken hier de lijst van spinoffbedrijven van de vlaamse innovatiehub voor nanoelektronica en digitale technologie. Wereldwijde rampdhub wereldwijde rampdhub al meer dan jaar staat.