Menu Sluiten

Poortautomatisering Leuven

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over poortautomatisering leuven kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Poortautomatisering Leuven

Electriciteit | Alarmsystemen | Brandbeveilging | Automatisatie | Beveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Poortautomatisering leuven

ondek hier onze eindejaarsactie voor de gepantserde deuren sentry de quotsentryquot deuren met hoge veiligheidsfactor zijn uitgerust met een cilinderslot en hoge veiligheidscilinders. De stalen deurkern met dubbele staalbeplating interne stalen verstevigingprofielen en dievenklauwen geeft de afdoende zekerheid voor de weerstand tegen inbraak. Ze zijn uitgerust met alle nodige veiligheidsonderdelen en worden opgehangen in hun stalen deurkozijnen. De deuren zijn beschikbaar met of zonder dienstslot en of sleuteltransponder dcode. Voor de inbraakweerstand voldoen ze aan de europese normen en en voor de b.v.v.o. Beantwoorden ze aan ctk .. Hun hoge akoestische isolatiewaarde db verzekert u een uitstekend comfort. Opend.

assortiment over sde openingsuren contact vacatures menu assortiment binnen deze productcategorien verdelen we de volgende merken klik hier poortautomatisering leuven binnen ieders budget Sloten cilinders sleutels deur en meubelbeslag kluizen en brandkasten brand en inbraakwerende veiligheidsdeuren brievenbussen en naamplaten video en parlofonie toegangscontrole deur en poortautomatisatie overige wij zijn er voor u. In alle veiligheid. Ook nu. Installatie of herstelling infosdekeso.be infosdekeso.be tiensesteenweg leuven wij zijn er voor u. In alle veiligheid. Ook nu. Maandag gesloten dinsdag u u en u u woensdag u u en u u donderdag u u en u u vrijdag u u en u u zaterdag u u zondag ges.

Meer info over Poortautomatisering leuven

res voor consumentenvoor consumenten res voor handelaarsvoor handelaars fr nl nl fr mijn resrekening over ons wat is res missie amp visie cijfers geschiedenis resteam res corporate barter jobs zoek een handelaar resrekening openen aanbiedingen res market faq contact resteam contactformulier home resrekening openen resrekening openen open nu je resrekening online vul het onderstaande inschrijvingsformulier in en verstuur eeacuten van onze medewerkers neemt contact op om je inschrijving te finaliseren je resrekening wordt actief… …vanaf dan krijg je extra omzet en nieuwe klanten die met res betalen. Succes alle velden met een zijn verplicht. Opgelet deze aanvraag wordt alleen aanvaard indien het formulier is ingevuld door een gemachtigd persoon zaakvoerder bestuurder voor een eacuteeacutenmanszaak de persoon zelf Informeer je over poortautomatisering leuven Hulp nodig bel kantooruren. Succes we ontvingen je aanvraag fout er is een fout opgetreden bij het verzenden van je aanvraag. Opgelet de verplichte velden zijn nie.