Menu Sluiten

Integratie Iot

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt. Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte.

We make things work for you

Master Chips is sinds 1984 actief als distributeur van elektronische componenten op de Belgische en Nederlandse markt.
Het productaanbod groeide over de jaren heen zowel in de breedte als in de diepte. Master Chips werkt steeds met producten en producenten die zich reeds bewezen hebben in de markt.

Onze sterkte: 
Gedurende meer dan 30 jaar heeft Master Chips een sterke professionele band opgebouwd met zowel haar klanten als haar leveranciers. Deze nauwe samenwerking leidde tot heel wat succesvolle ontwerpen in alle domeinen van de industrie.

Onze oplossingen

 • Embedded
  Elektronische componenten die kunnen gebruikt worden voor eigen ontwikkelingen.
  Lees meer »

 • IoT and M2M Products
  Sensoren, modems, routers, gateways en cloudservices waarmee we de wereld van IoT en Industrie 4.0 helpen betreden.
  Lees meer »

 • Flash memory
  Industriële geheugenkaarten met hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Beschikbaar in alle verschillende types.
  Lees meer »

 • Automation
  Automatisering van machines, gebouwen of processen a.d.h.v. ons gamma : PLC, RFID, sensoren, schermen, COBOTS,…
  Lees meer »

 • Power
  Componenten voor energie- en vermogen toepassingen : dioden, thyristoren, GTO”s, IGBT”s, condensatoren, spoelen,….
  Lees meer »

Bekijk hier een overzicht van onze merken, bezoek onze webshop of contacteer ons vandaag nog op 056 22 36 73 of via e-mail op info@masterchips.be

01487870148787

More info

tags: Automation – Industriele Automatiseringsproducten – Digitalisering Bedrijfsprocess – Integratie Iot – Human Machine Interfaces – 

Wenst u meer info over integratie iot kijk dan vlug op https://www.masterchips.be/nl | Integratie Iot

Databeheer | Elektro Componenten | Energie | Automatisatie | Hardware | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Integratie iot

recurso home klanten referentie events event expertise expertise accelerators accelerator blog blog post campagne workshop jobs job maak contact met over zoeken ik ben op zoek naar … Digitale transformatie digitale transformatie revolutioneer backend systemen via de kracht van integratie integratie iot zijn in trek Onze ongevenaarde expertise maakt codit de ideale partner voor jouw digitale transformatie. Brussels airlines digitale transformatie neemt vlucht bij brussels airlines iot iot met iot loop je voorop in de technologische ontwikkelingen. Bespreek je wensen met codit en wij leiden je van idee naar de realisatie van je iot projecten. Bhler bhler group iot van het veld tot op het bord zakelijke flexibiliteit zakelijke flexibiliteit neem een voorsprong op concurrenten door de eerste te zijn met een innovatief productaanbod. Gebruik nieuwe manieren om itsystemen optimaal te benutten. Brussels airlines digitale transformatie neemt vlucht bij brussels airlines cloud architectuur cloud architectuur maak je organisatie klaar voor de toekomst door de kracht van de cloud te geb.

toggle menu netwerkoplossingen integratie noc vps vmware oac electronics over ons contact integratie home gt integratie netwerkintegratie uw iot data waar u maar wilt dankzij onze api s jaar ervaring servers staan in belgi iot maatwerkoplossingen api s voor integratie simme monitoring oplossingen inzicht in uw iot netwerk dankzij het oacportal dankzij de connectiviteit die oac biedt bij zijn iotdevices beschikt u via uw persoonlijke portal over realtime data van uw sensoren machines en of apparatuur. Hoe de data wordt gepresenteerd en of de applicatie op afstand te beheren valt hangt af van uw wensen. Oac biedt daartoe talloze mogelijkheden. Zo zijn er dashboards voor overzicht mobiele apps voor continu inzicht en softwareapplicaties om beheer en toegang tot de data te regelen. Heeft u al een bestaand erp systeem zoals netsuite van oracle of microsoft dynamics dat u wilt gebruiken om de data te analyseren te beheren of te gebruiken dan is dat natuurlijk mogelijk. Custom api voor moeiteloze integratie van datastromen.

Mededeling over Integratie iot

skip to content home knx systeemintegratie energie beheer systeem knx opleiding contact algemene vragen menu home knx systeemintegratie energie beheer systeem knx opleiding contact algemene vragen knx systeemintegratie wat is knx systeemintegratie algemeen knx systeemintegratie is het koppelen van knx domotica apparatuur met andere apparaten zoals rolluiken verwarmingsystemen airconditioning en muziek bent u geïnteresseerd in integratie iot Het voordeel van deze koppeling is dat deze nietdomotica apparatuur mee kan aangestuurd worden binnen het knx ecosysteem. Meestal wordt voor deze aansturing gebruik gemaakt van een visualisatie systeem. het visualisatie systeem geeft zowel de domotica apparatuur als de nietdomotica geintegreerde systemen weer. Zo kan de gebruiker op een eenvoudige manier zelfs buitenshuis of in het buitenland bijvoorbeeld zijn zonneweringen irrigatiesysteem en zijn cameras controleren en bedienen. Grote aandacht wordt uiteraart besteed aan de beveili.