Menu Sluiten

Poortautomatisering Lubbeek

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over poortautomatisering lubbeek kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Poortautomatisering Lubbeek

Brandbeveilging | Automatisatie | Camerabewaking | Beveiliging | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Poortautomatisering lubbeek

staatsbaan lubbeek infobostore.be openingsuren home producten zonwering raamdecoratie terrasoverkappingen buitenjaloezien rolluiken garagepoorten professionals advies vacature contact garagepoorten veilig achter poort en grendel met ons uitgebreide gamma aan functionele en stijlvolle sectionale en kantelpoorten. Producten garagepoorten garagepoorten veilig achter poort en grendel een garagepoort is meer dan een functionele toegang tot uw woning poortautomatisering lubbeek maatwerk Een goede garagepoort werkt ook isolerend en is inbraakwerend. Zij houdt de koude buiten in de winter en helpt u op energiekosten te besparen De kosten van poortautomatisering lubbeek In de zomer draagt zij bij aan het koel houden van uw huis. Aan mogelijke dieven wordt natuurlijk het gehele jaar door de toegang ontzegd de garagepoorten van bostore vormen een kwalitatief functioneel en stijlvol onderdeel van uw woning. Onze garagepoorten zijn volledig aan te passen naar uw wens. Bostore biedt u de keuze tussen kantelpoorten en sectionale poorten. .

.

Kennis over Poortautomatisering lubbeek

.