Menu Sluiten

Garagepoorten Automatisch Openen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over garagepoorten automatisch openen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Garagepoorten Automatisch Openen

Camerabewaking | Brandbeveilging | Beveiliging | Automatisatie | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Garagepoorten automatisch openen

wie zijn wij onze deuren sterke punten onze showroom contact prijsofferte amp configurator onze galerie zoeken… Fr nl en pro ruimte log out de tijdloze klassieker de charme van vroeger het edele karakter en de warmte van hout zonder de nadelen. We stellen u geplastificeerde panelen met embossing voor. Ze hebben de originele look van de houtsoorten die het vaakst voor schrijnwerk worden gebruikt. Aan u de keuze hout maakt zijn grote comeback bij architecten en ontwerpbureaus. Om aan de groeiende vraag te voldoen bieden we meer dan vijftig speciale nieuwe films aan garagepoorten automatisch openen informatie aanvragen Ze vormen een aanvulling op ons gamma premium klassiekers zoals gouden eik donkere eik rustieke eik en mahonie. De premium films de modellen we bieden u een hele reeks modellen voor uw poort aan. U kiest dus het design op het paneel. Voor panelen met dezelfde hoogte aanpasbaar en afgestemd op de hoogte van de poort kan u opteren voor .

aradec bvba ramen amp deuren navigatie home producten over aradec premies nieuws contact home raquo producten raquo sectionale garagepoorten raquo automatisatie automatisatie ramen en deuren pvc advanced living reeks sectionale garagepoorten technische informatie automatisatie rolluiken screens automatisatie vliegenramen en deuren plameco spanplafonds waarom sommer voor elk type garagepoort de juiste sommer motor verschillende bedieningsvormen mogelijk handzender wandzender codeklavier etc. Extra accessoires te verkrijgen noodbatterij fotocellen etc. Wordt geleverd inclusief draadloze ontvanger voor residentieel gebruik tot bedieningen per dag topkwaliteit iso gekeurd voorzien van een onderloopbeveiliging waarbij de poort automatisch stopt bij eventuele hindernis voorzien van een noodontgrendeling manuele bediening bij stroomuitval softloop de poort vertraag.

Toelichting over Garagepoorten automatisch openen

smart living smart workspace smart assisted living oplossingen projecten nieuws over ons nl en modern smart living at your fingertips real smart living met ipbuilding maak het je makkelijk en controleer alle functies via app op je smart phone bekijk ons aanbod van garagepoorten automatisch openen Stel je voorkeuren automatisch in muziek tv verlichting ventilatie zonwering toegang dat alles en meer via een makkelijk uit te breiden platform. View smart living smart living solutions designed for your lifestyle en gentegreerde open ipoplossing met alle smart living techniekenop n gebruiksvriendelijk platform. onze oplossing is makkelijk uit te breiden en verhoogt het comfort de efficintie en de veiligheid. het leidt ook totenergiebesparing n optimaliseert de communicatie. View smart living smart workspaces connecting.