Menu Sluiten

Gi.bi.di.

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over gi.bi.di. kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Gi.bi.di.

Beveiliging | Automatisatie | Electriciteit | Alarmsystemen | Brandbeveilging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gi.bi.di.

maak een afspraak menu home rolelek producten plaatsingen realisaties jobs offerte contact rolelek erkend harol dealer gespecialiseerde harol dealer zorgt voor zonwering al jaar gepassioneerd in besloot jos nijs om de sprong te wagen en zijn eigen zaak te starten rolelek. Al gauw stak ook echtgenote betty jonckers de handen uit de mouwen om van rolelek een waardevolle harol dealer en boeiende onderneming te maken. Vandaag staan dochter sylvie en haar partner ari samen aan het roer van een tienkoppig team. Hard werken vakkennis een individuele aanpak en een toekomstgerichte visie zijn hun kernwaarden gi.bi.di. gevraagd Met de juiste visie en passie staan we dus steeds voor je klaar. Quotrolelek is een klein bedrijf dat we runnen op een professionele manier met de warmte van een familiezaak.rdquo al generaties service heb je een nieuwbouw of renovatieproject in de ruime regio rond tieltwinge tienen diest aarschot en leuven dan is rolelek uw partner voor zonwering en garagepoorten.bezoek onze verbeterde showroom in tieltwinge aan het gouden kruispunt en we luis.

home satellietsystemen zonnepanelen automatisatie domotica tv audio video huishoudtoestellen wifi referenties projecten last update december at pm u bevindt zich hier home gt automatisatie automatisatie sds is elektronische jouw perfecte partner voor het automatiseren van jouw poorten hek. Wij verdelen topmerken zoals gibidi a perfect heart for all types of gates. Gibidi n van de vooraanstaande merken in elektromechanische amp elektrohydraulische poortmotoren van topkwaliteit Een alternatief voor gi.bi.di. Faac nieuwigheden ook dit jaar heeft de rampd afdeling van faac het hare bijgedragen tot het leveren van betrouwbaardere en duurzamere toegangsautomatisering. Het zwaartepunt van de ontwikkelingen in ligt in de systemen er is weer een stap verder gezet in het streven naar absolute perfectie op gebied van electronica ontgrendelingssystemen en veiligheidstoestellen alle ontworpen in volledige overeenstemming met de geldende normen. Voor een steeds betrouwbaarder product. Ook dit dankzij de superieure technologie van faac. Bron www.faac.

Feiten over Gi.bi.di.

home services referenties links contact onze partners didier bvba didier bvba is specialist in zonneenergie. Fredo koeltechnieken airco infrastructuur etc… Www.fredo.be nuttige links hier vind u enkele nuttige links www.mac.be www.teletask.be www.gibidi.be www.faac.be www.cjcsystems.be www.bticino.be www.came.be www.barco.com www.dko.be www.hormann.be www.dolby.com www.dksoft.be www.siedle.be vakantiehuis kaai . Valid css amp xhtml. Design by afterdark .