Menu Sluiten

Leveranciers Automatisatie Poorten

Groothandel in automatische
poort-en hekopeners.
Hoofdverdeler
gibidi.Automatisatie van
garagepoorten, slagbomen en
hekken. Ook videofonie of
videoparlofonie. S.A.S. bvba –
Draaihekken, Schuifhekken,
Garagepoorten, Slagbomen,
Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over leveranciers automatisatie poorten kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | Voor automatisatie van je poorten is de firma S.A.S. bvba uit Begijnendijk zeker een waardevolle leverancier

Automatisatie | 

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Poortautomatisering – Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Leveranciers Hekautomatisering – Leveranciers Poortautomatisering – 

Wenst u meer info over leveranciers automatisatie poorten kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Leveranciers Automatisatie Poorten

Automatisatie | Electriciteit | Beveiliging | Camerabewaking | Brandbeveilging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers automatisatie poorten

bartels hekwerken hekwerk installatie bedrijf home over ons nieuws producten tweedehands fotoalbum automatisatie bariere hekwerk brievenbussen combipoorten draaipoorten gaashekwerk geblindeerde poorten geleidehekwerk geperforeerde poorten hout beklede poorten moderne poorten paardenafrastering project bartels lanaken roadblokkers roosterpoorten schuifpoort op rail sierhekwerk slagbomen speciale projecten spijlenhekwerk sporthekwerken staalmathekwerk steenkorven tourniquettes tuinpoorten ultra fence veiligheidshekwerken vrijdragende poorten referenties referenties contact over ons bartels hekwerken b.v.b.a. In vestigde dhr. M. Bartels zich als zelfstandig onderneming te smeermaas lanaken b. Het bedrijf ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een gespecialiseerde firma op het gebied van afrastering poorten automatisatie en toegangsbeheersing leveranciers automatisatie poorten informatie inwinnen In het jaar vestigde.

home onze dienstengallerijleveranciersreferentiescontact leveranciers wereldwijde marktleider van elektrisch materiaal. Algemene leverancier voor beveiligingsinstallaties. Alle materialen voor automatisering van hekken en poorten belangstelling in de prijs van leveranciers automatisatie poorten Algemene leverancier voor profesioneel montage materiaal. Global systems belgium spekstraat tielen infoglobalsystems.be .

Gegevens over Leveranciers automatisatie poorten

vraag uw offerte aan infoericverstraetenv.be onze producten ramen deuren aluminium pvc zonwering rolluiken poorten balustrades beslag automatisatie referenties contact aluminium ramen deuren meer info pvc ramen deuren meer info zonwering meer info rolluiken meer info poorten meer info ballustrades meer info automatisering beslag meer info eric verstraete nv voert vooral renovatie en nieuwbouwprojecten uit in de volledige kustregio en in het hinterland tot in brugge.onze specialisatie is de plaatsing van ramen en deuren in aluminium en in pvc en ook balustrades en garagepoorten zitten in het gamma. Wij zetten de naam en faam van het bedrijf verder. Met een jarige ervaring in de ventilatie en alubranche verzekert de nieuwe zaakvoerde.