Menu Sluiten

Fotocellen Poorten

SEGAF levert en plaatst afsluitingen, poorten en automatisatie in gans Vlaanderen en Brussel. Afsluitingen, schuifpoorten, draaipoorten, omheiningen, poorten, poort, draaipoort, draaipoorten, schuifpoort, schuifpoorten …

Particulier, industrieel of overheid? Op Segaf kan je rekenen.

Onze service, vakmanschap, finesse en snelheid zijn uniek in de branche. Zowel voor complexe opdrachten als voor de afsluiting van je tuin.

Segaf wil haar klanten ontzorgen. Dat doen we onder meer met totaalpakketten. We plaatsen je omheining, maar even goed een eventuele toegangscontrole en bijhorende automatisatie. Zeker wanneer het over grotere projecten gaat is één aanspreekpunt een belangrijke troef. Van planning over een duidelijke offerte tot het jaarlijks onderhoud.

Onze producten

Interventie

Uw automatische poort gaat niet meer open of dicht? Segaf kan u helpen bij het herstellen van meerdere merken en types van automatische schuifpoorten, draaipoorten en toegangscontrolesystemen. Een competent team van technici zorgt voor het onderhoud en eventuele reparatie van automatiseringen.

Onze handleidingen, productfiches en technische fiches op één pagina verzameld

Offerte

Segaf doet waar het goed in is: het leveren en plaatsen van poorten, omheiningen en automatisatie. Neem vrijblijvend contact op voor het opmaken van een offerte.

00345390034539

Meer info

tags: Automatisatie – Automatisatie Poorten – Automatisatiesystemen Poorten – Automatisatie Met Motoren – Leveranciers Motoren Automatisatie – 

Wenst u meer info over fotocellen poorten kijk dan vlug op https://www.segaf.be/ | Fotocellen Poorten

Automatisatie | Poorten | Toegangscontrolesystemen | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fotocellen poorten

torck home over ons producten professioneel contact producten poorten hrmann industriepoorten hrmann industriepoorten downloads hrmann industriepoorten hrmann heeft een groot gamma industriepoorten een industriepoort moet veel functies vervullen van veilige afsluiter tot het binnenhalen van daglicht in de bedrijfshal. Hrmann heeft reeds meer dan jaar ervaring in dit specifieke type poort en kan een heel groot gamma voorleggen. Voorlopende fotocellen veiligheid de hrmann industriepoorten zijn volledig conform de industrile norm en standaard voorzien van vingerklembeveiliging afrolbeveiliging veerbreukbeveiliging en sluitkantbeveiliging. Omdat veiligheid zo belangrijk is zijn de elektrisch bediende poorten motoren wa en ito standaard voorzien van voorlopende fotocellen fotocellen poorten leverancier Deze fotocellen .

overslaan en naar de algemene inhoud gaan vetor poorten jaar ervaring openingsuren contact facebook sectionale poorten kantelpoorten automatisaties garageboxen industriepoorten automatisaties waarom nog heffen aan uw poort als u ze al kan openen en sluiten met slechts n druk op de knop wij kunnen uw bestaande en nieuwe poorten automatiseren. Dit kan bij zowel sectionale poorten en kantelpoorten als schuifhekkens en opendraaidende hekkens gerealiseerd worden. De motoren die wij u aanbieden worden gekozen aan de hand van de afmetingen en het type van uw poort Wat betrachten we met fotocellen poorten Iedere motor wordt standaard geleverd met twee zenders. U hoeft niet te vrezen dat u bij een elektriciteitspanne niet meer buiten kan want dankzij de noodontgrendeling kunt u uw poort direct handmatig o.

Notie over Fotocellen poorten

poorten omheiningen automatisatie toegangscontrole en security menu segaf t. e. Infosegaf.be handzamestraat b kortemark poorten residentieel industrieel toebehoren omheiningen draad staalmat hekwerk sport en recreatie privacy high security automatisatie motoren veiligheden en signalisatie bedieningen toegangscontrole en security draaitrommel slagbomen verkeerspalen high security over segaf referenties offerte interventie jobs downloads advies tips garantie contact veiligheden en signalisatie advies en tips belangrijke documenten automatisatie veiligheden en signalisatie offerte aanvragen projecten bekijken fotocel fotocellen zorgen voor extra veiligheid rondom de poort zodat niemand tussen de poort gekneld raakt bijvoorbeeld. De fotocellen kunnen op een muur of paal geplaatst worden en zijn bestand tegen weersinvloeden en aanrijdingen. Druklijst druklijsten zijn rubberen stootbanden gemonteerd op een aluminium profiel. Wordt de band ingedrukt dan wordt een draadloos signaal gestuurd naar de sturingskast en stopt de poort onmiddellijk. Knipperlicht het knipperlic.