Menu Sluiten

Beveiliging Fotocellen

Groothandel in automatische
poort-en hekopeners.
Hoofdverdeler
gibidi.Automatisatie van
garagepoorten, slagbomen en
hekken. Ook videofonie of
videoparlofonie. S.A.S. bvba –
Draaihekken, Schuifhekken,
Garagepoorten, Slagbomen,
Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over beveiliging fotocellen kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | fotocellen beveiliging is een vaak gebruikte techniek bij automatisatie.

Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beveiliging fotocellen

nijverheidskaai gent infosantensautomatics.be teamviewer hoofdmenu producten toegangsautomatisatie automatisatie van draai en schuifhekken automatisatie van garagepoorten automatisatie van een draaideur toegangscontrole parlofonie en videofonie realisaties over ons support contact automatisatie van garagepoorten een garagepoort wordt gebruikt als afsluiting van een garage uiteraard. Er zijn meerdere types beschikbaar sectionale poorten kantelpoorten opendraaiende deuren vleugelpoort en rolpoorten beveiliging fotocellen zijn vaak gezocht Elk type garagepoort kan natuurlijk ook geautomatiseerd worden. Hiervoor zijn verschillende automatisaties beschikbaar al naargelang het type en het gewicht van de poort. De bediening van de automatische poort kan variren van zenders codeklavieren tot via een app op uw smartphone. Welke types automatisatie bestaan er voor een garagepoort automatische sectionale poort en gewone k.

slagbomen en opties slagboom vac vac onze slagboom type vac is een stevige automatische slagboom vervaardigd uit staalplaat dikte mm die geplooid gelast en voorzien wordt van de nodige inwendige verstevigingen. armlengte standaard van tot meter mogelijk tot m snelle openingstijd van a seconden sturing mogelijk oponofase of driefase afmetingen mm x mm x mm bxdxh toegangsdeur afsluitbaar met cilinderslot manuele opening met noodhendel verschillende kleuren zijn mogelijk maatwerk is mogelijk inductielus voertuigdetectie met n of twee kanalen detectie van de rijrichting op detectoren met twee kanalen groef wordt ingeslepen in het wegdek groef is max mm diep en mm breed lusdraad met soepele draad van mm aantal windingen in functie van de afmetingen van de lus groef wordt opgevuld met vochtbestendige polymeerk.

De discipline van Beveiliging fotocellen

webshop de en international en australia en india en belgique belgi fr nl italia it brasil pt korea china mexico es danmark da nederlands nl deutschland de schweiz de fr espaa es sverige sv france fr trkiye tr great britain en united states en de en international en australia en india en belgique belgi fr nl italia it brasil pt korea china mexico es danmark da nederlands nl deutschland de wat bedoelen we met beveiliging fotocellen schweiz de fr espaa es sverige sv france fr trkiye tr great britain en united states en producten productoverzicht branches intra logistiekverpakkingsindustriegereedschapmachinesautomobielindustrielaboratoriumautomatisering hoofdthema s onze producthoogtepuntensafety at leuze technologien iolink idtechnologien dual cha.