Menu Sluiten

Parlofoon Kits

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba – Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

S.A.S automatisatie van poorten en hekken

Automatisatie en afstandsbediening van garagepoorten, slagbomen en hekken is voor S.A.S. geen bijactiviteit maar een doorgedreven specialisatie. Ook voor videofonie of videoparlofonie kan u op ons rekenen.

Voor elke poort of hekken heeft S.A.S. de juiste automatisatie

Verder leveren wij ook nog het volledige gamma CLONYCOPY universele zenders en ontvangers.

Voor de meest gebruikte merken op de Belgische markt die werken op 433.920Mhz en 868 Mhz rolling code of vaste code heeft CLONYCOPY een geschikte vervangzender en/of ontvanger ter beschikking.

De zenders hebben een mooi design, ze stralen klasse uit en zijn uitermate stevig gebouwd. Handzenderservice van de bovenste plank.

Met trots kunnen wij zeggen dat de technische staf behoort tot de beste op de markt.

De installateur en eindgebruiker zijn dus steeds geruggesteund voor elke installatie en herstelling.

00373030037303

Meer info

tags: Automatisatie Poorten – Automatisatie Hekken – Afstandsbediening Poorten – Afstandsbediening Hekken – Automatisatie – 

Wenst u meer info over Parlofoon Kits kijk dan vlug op https://sas-bv.com/ | Kits voor parlofonie en parlofoon zijn te verkrijgen bij S.A.S. bvba uit Begijnendijk.

Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Parlofoon Kits

home contact home referenties houten creaties houten poorten houten garagepoorten houten brievenbussen houten bijgebouwen houten tafels toebehoren huisnummers poort automatisering parlofoon videofoon tuinverlichting polar grill over accesso showroom contact parlofonie accesso zorgt ook voor toegangs en beveiligingscommunicatie. Wilt u binnen kunnen zien en of spreken met degene die voor uw poort staat op alle poorten zijn communicatiesystemen aan te brengen Parlofoon Kits kostenraming De systemen die accesso verkoopt zijn deurtelefonie en videofonie van de topmerken bticinoreg daitemreg en aiphonereg. Deze topmerken hebben een esthetische vormgeving en bieden verschillende functionele toepassingen. Audiokits u kunt kiezen tussen binnentoestellen met een hoorn of met hand.

direct contact bel service onderhoud home onze toonzaal over ons producten en services alarmsystemen draadloos alarmsysteem camerabewaking brandbeveiliging blusapparaten inbraak en brandwerende kluizen meldkamer en bewakingsdiensten videoparlofonie veiligheidstips contact home onze toonzaal over ons producten en services alarmsystemen draadloos alarmsysteem camerabewaking brandbeveiliging blusapparaten inbraak en brandwerende kluizen meldkamer en bewakingsdiensten videoparlofonie veiligheidstips contact home producten en services videoparlofonie videoparlofonie weet wie er voor uw deur staat met een videoparlofoon voelt u zich veiliger. Wanneer u niet thuis of op kantoor bent kan een intercom en.

Wat je wil weten over Parlofoon Kits

spring naar inhoud we zijn momenteel gesloten.donderdag terug geopend vanaf offerte aanvragen beveiliging sloten toegangscontrole camerabewaking gepantserde deuren sloten bestelwagens brandkasten raambeveiliging parlo videofonie gravering belettering graveerwerk nummerplaten afstandsbedieningen enkele van onze partners menu parlo videofonie communicatie met personen die bij u aanbellen is tegenwoordig een nuttigeaanvulling voor uw woning of appartementsgebouw en ook de technologie staat hierin niet stil. Zo kan u kiezen uit parlofonie met audio of videofonie met video het nut van Parlofoon Kits Zowel voor eensgezinswoningen als voor appartements of kantoorgebouwen hebben wij verscheidene oplossingen. Ook integratie van toegangscontrole is mogelijk al naargelang de opstelling en combinatie. Oplossingen voor eengezinswoningen de kits voor eensgezinswoningen zijn de meest voordelige en praktische oplossingen voor de installatie van uw audio of videoparlofonie. Zij bevatten alle nodigecomponenten voor de plaatsing van het systeem en dit.